evo dragi moji par rijeci o jednoj savrsenoj kremi namijenjenoj dijeci,ali pomaze i kod odraslih..
radi se o Sudocrem Middle East SUDOCREM kremi..
Antiseptičku kremu Sudocrem koja pospješuje zacjeljivanje proizvodi tvrtka Forest Tosara Ltd u Irskoj.
sastojci:
Cinkov oksid Ph. Eur., benzil alkohol B.P., benzil benzoat B.P., benzil cinamat, lanolin, pročišćena voda, tekući parafin, parafinski vosak, pčelinji vosak, mikrokristalni vosak, natrijev benzoat, linalil acetat, propilen glikol, limunska kiselina, butilirani hidroksianisol, sorbitan seskvioleat, miris lavande
ona je namijenjena za smanjenje nadraženosti kože i liječenje pelenskog osipa,ali je takodjer dobra kod opeklina bilo da se radi o dijeci ili odraslima,no također je odličan izbor za ublažavanje nepoželjnih pojava na koži kao što su akne.
do sad nam se pokazala odlicna na oba podrucja..
upotreba:
Posjekotine, ogrebotine i manje opekline
Posjekotine i ogrebotine česte su u dobi kada se vaša djeca neprekidno igraju na otvorenom. Male nezgode su neizbježne, a Sudocrem je uvijek pri ruci da vam pomogne.
Nanesite malo kreme Sudocrem na zahvaćeno područje da biste umirili upaljenu kožu. Vaša će se djeca oporaviti i biti spremna za igru u kratkom roku. (I uspoređivat će svoje junačke ozljede!)
Primjena kod abrazija
Abrazije se javljaju kod ogrebotina na laktu ili koljenu, pri čemu područje postaje crveno i osjetljivo. Očistite područje pomoću čiste tkanine ili pamučne blazinice s malo vode i blagog sapuna. Zatim primijenite Sudocrem za umirenje i zaštitu oštećene kože.
Primjena kod malih posjekotina
Kao i u slučaju abrazije očistite područje, a nakon toga stavite područje s posjekotinom pod mlaz hladne vode da biste uklonili svu prljavštinu. Nanesite malu količinu kreme Sudocrem, a nakon toga preko područja s posjekotinom zalijepite flaster odgovarajuće veličine. Kada posjekotina počne zacijeljivati možete ukloniti flaster jer izlaganje posjekotine zraku može ubrzati postupak zarastanja.
Primjena kod većih posjekotina
U slučaju dublje posjekotine možda će biti potrebna medicinska pomoć, posebno kod jačeg krvarenja. Podizanje ozlijeđenog područja iznad razine srca može pomoći u usporavanju istjecanja krvi. Ako sumnjate da je posjekotina inficirana ili ste zabrinuti zbog nečeg drugog, obratite se svom liječniku što je prije moguće.
Manje opekline
Površinske opekline mogu biti izrazito bolne. Stoga je važno što prije ohladiti opečeno područje. Stavite opečeno područje u hladnu vodu ili ga držite pod mlazom hladne vode u trajanju od nekoliko minuta, dok se bol ne smanji. Primjena Sudocrema također može pomoći umiriti upaljenu i osjetljivu kožu.
Liječenje akni
Možete upotrebljavati Sudocrem prije odlaska na počinak kako bi područja zahvaćena aknama bila čista, zaštićena od daljnjih potencijalnih infekcija i kako bi se ublažio osjećaj svrbeža.
prječavanje pelenskog osipa:
Slijedite ove savjete da biste spriječili nastanak pelenskog osipa:
Promijenite bebinu pelenu što prije kada se smoči ili uprlja.
Pažljivo operite područje pokriveno pelenom toplom vodom i pamučnom blazinicom te nježno tapkajte dok se koža ne osuši.
Uklanjanje pelene i izlaganje svježem zraku može uvelike pomoći. Kad god je moguće, skinite bebinu pelenu na otprilike sat vremena.
Promijenite djetetovu pelenu prije nego što ga stavite na spavanje.
Upotrebljavajte kremu za stvaranje zaštitne barijere kao što je Sudocrem da biste zaštitili bebinu kožu.
proizvod mozete pronaci:
definitivno hvala Sudocrem Middle East nama ste punoo pomogli i velika 5++ ..
dali ga koristite?koliko ste zadovoljni?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Argeta pastete

O MOM BLOGU..